Cumhuriyet Meydanı Meydan İş hanı No:9 Bafra/SAMSUN

(0362) 543 72 43 09:30 – 18:00
IMG-LOGO

 

ÖZEL DİREKSİYON EĞİTİMİ

Direksiyon eğitim programı tamamen sizin boş günlerinize ve saatlerinize göre belirlenir, size uygun bir şekilde hazırlanır. Derslerimiz öncelikli olarak sizin kullanabileceğiniz yoğunluktaki trafikte başlar, hazır bulunuşluk durumunuza göre daha yoğun trafikte devam eder. Kendinize olan güveninizi arttırmak için bireysel programlar uygulanır. Kursumuza gelerek veya bizleri arayarak talep ettiğiniz gün ve saatlerde bay veya bayan hocalarımızdan randevu alabilirsiniz.

DERS SÜREMİZ

Ders süremiz 50 dakikadır. Kişinin tek başına trafiğe çıkabileceği süre herkeste farklı olup kaç direksiyon dersi almanız gerektiğini Direksiyon Hocamız ile ilk direksiyon dersine çıktıktan sonra eksiklerinize bakarak beraber karar verebilirsiniz. Kullanacağınız aracın manuel vites veya otomatik vites olması da bu süreyi etkilemektedir.

KAÇ DİREKSİYON DERSİ YETERLİDİR?
Direksiyon dersi kişisel refleksleriniz ve özgüven yeterliliğinizle ilişkili olduğu için öğrenme süreniz direksiyon öğretmenimiz ile beraber belirlenir. 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
1 Dersimiz 50 dakikadır. En az 2 ders eğitim verilir. Talep ettiğimiz ücrete; adresten alma, direksiyon öğretmeninin ders saat ücreti, yakıt masrafı ve eğitim esnasında meydana gelebilecek hasar ve trafik cezaları girmektedir. Adaylarımız çıkabilecek sorunlardan asla sorumlu tutulmazlar.

Paylaş